Grenada Chocoladekaravaan 2016

De Grenada Chocoladekaravaan van dit jaar was weer een geslaagd project. Wonder boven wonder was het prachtig weer! Toen de mist vroeg in de ochtend optrok werd het een zonnige dag met weinig wind en zowel voor de fietsers als voor de chocolade een ideale temperatuur.

Ruim 40 fietsers hebben zich weer belangeloos ingezet om de chocolade door het land te verspreiden. De langste route was 120 kilometer naar Zutphen, gereden door Marieke en Arthur op een tandem. De zwaarste vracht ging (uiteraard) weer naar de opslag in Wageningen.

chocoladekaravaan-2016-083

Op zaterdag 26 november komt er nog een staartje aan de Chocoladekaravaan 2016. De Belgische groep zal dan de chocolade ophalen bij Evermore in Rotterdam en die naar Antwerpen en Leuven vervoeren. Dan is het klaar voor dit jaar. De Tres Hombres is net weer aan haar tocht begonnen naar de Cariben. Wij verwachten haar ergens eind april terug met een verse lading Grenada Chocolade. Op naar de volgende Chocoladekaravaan!

antje-grolleman

Wil je mee fietsen de volgende keer?  Óf heb je andere vragen over de Grenada Chocoladekaravaan, neem dan contact op met: Froutje Fruithof, coördinator Chocoladekaravaan e-mail: fiets@chocoladekaravaan.nl

chocoladekaravaan-2016-093